WebEmotion
 
3152
3154
3155
3152

SERVICII WEB

Ne dedicam 100% pentru a asigura un pachet  100 % complet de servicii profesionale online astfel incat site-ul dvs. sa fie intr-adevar online si functional! Read more

WEB DESIGN

Indiferent că este vorba despre crearea unui site de prezentare, simplu, sau de realizarea unui site complex si cu functionalitati multiple,
WEB EMOTION realizeaza site-uri responsive, 100% mobile-friendly si optimizate pentru Google.Read more

PROMOVARE ONLINE

Fie ca derulam campanii online targetate pe site-uri de interes, pentru notorietate sau cresterea vanzarilor, fie ca utilizam instrumente social-media sau campanii utilizand cuvinte cheie, totdeauna ne raportam la obiectivele pe care trebuie sa le atingem si incercam sa le depasim!Read more

PROMOVARE IN STIRI.BOTOSANI.RO

Te informam Zi de Zi, Ora de Ora!
Depaseste granitele informatiei clasice, oferind cititorului o alta viziune asupra rolului pe care il are mass-media locala.

Promoveaza-te in portalul de stiri al judetului Botosani!Read more

SERVICII WEB

 
2848
 

Ne dedicam 100% pentru a asigura un pachet  100 % complet de servicii profesionale online astfel incat site-ul dvs. sa fie intr-adevar online si functional! Astfel, atat pentru site-urile nou create cat si pentru cele dezvoltate de terti, asiguram  un concept integrat de hosting web, suport tehnic, mentenanta si actualizarea continutului acestora, intervenind in mod planificat si recurent asupra componentelor website-ului – programare web, design, date critice, hosting, realizare continut specific.

 
3717

Gazduirea se refera la oferirea de spatiu pentru pastrarea anumitor fisiere/date pentru un site web, e-mail, fisiere de date etc. Cele mai importante caracteristici ale serviciului sunt: spatiul oferit pentru tinerea fisierelor, conectivitatea nationala si internationala a serverului, memoria fizica si virtuala alocata, frecventa CPU maxima, numarul de conexiuni maxime permise (entry processes), numarul permis de procese deschise, conditiile pentru asigurarea suportului tehnic.

Utilizam cPanel, cea mai populara platforma dedicata administrarii serverelor Linux. cPanel permite administrarea conturilor de email, FTP, a bazelor de date si include un File manager pentru operatiuni directe asupra fisierelor din contul dvs.

Gazduirea site-urilor realizate de Web Emotion se face pe un server profesional care se afla intr-un Data Room in Botosani.

 
3718

Pentru a asigura continuitatea site-ului dumneavoastra si sporirea in permanenta a rezultatelor lui va oferim serviciul de mentenanta: verificarea periodica a funcționalitatii site-ului, configurarea și administrarea conturilor de e-mail, optimizarea vitezei de incarcare a paginilor web dar si modificari în structura grafica si în functionalitate, astfel încat site-ul să fie compatibil cu cele mai noi versiuni ale browserelor web.

Se fac update-uri periodice, verificari ale bazelor de date, script-urile din site, optimizare constanta a site-ului pentru o mai buna pozitionare la motoarele de cautare.

Monitorizare trafic site

Putem arata ce pagini au fost vizitate, la ce ora, in ce zi, care e intervalul de ore in care site-ul a fost accesat cel mai mult, numarul de utilizatori ai site-ului dintr-o anumita perioada, numarul de conexiuni simultane, gradul de incarcare al site-ului, etc.

 
3719

WEB EMOTION pune la dispoziție tuturor clientilor, pentru a raspunde cat mai rapid si a rezolva problema dvs, un sistem de tichete suport. Fiecarei cereri de Asistenta Tehnica si Suport i se aloca un numar unic pe care dvs. il puteti urmari petru a afla in ce stadiu este cererea dvs.. Dintre metodele de contact disponibile, ticketele de suport sunt cele prioritare.

3720

Incarcarea in site a continutului dupa procedura optimizata astfel incat buna utilizare a informatiei este garantata!  Serviciul presupune actualizarea cu continut text foto si video a unui site, in vederea tinerii la zi a informatiilor din respectivul website; continutul poate fi furnizat de client sau conceput si editat de catre WEB EMOTION.

WEBDESIGN

 
2848
 

Indiferent că este vorba despre crearea unui site de prezentare, simplu, sau de realizarea unui site complex si cu functionalitati multiple,
WEB EMOTION realizeaza site-uri responsive, 100% mobile-friendly si optimizate pentru Google.

3294
Într-o lume digitală, prima impresie este vitala, așa că un design excepțional poate fi cheia succesului.

Utilizatorii agreează site-urile responsive, atrăgătoare din punct de vedere estetic și pe care pot naviga cu ușurință de pe orice dispozitiv (desktop, mobile sau tableta), regasind foarte usor informatia cautata.

Dispunerea continutului intr-o structura simpla si atragatoare reprezinta unul din obiectivele noastre principale in realizarea site-urilor.

3098
Concepem site-uri cu design personalizat, adaptate dimensiunii si nevoilor companiei sau organizatiei dumneavoastra, in urma unor analize amanuntite, unde discutam propunerile si cautam solutia cea mai potrivita pentru fiecare detaliu al proiectului.

 

Suntem de parere ca un rezultat exceptional se obtine printr-o comunicare stransa, o colaborare pas cu pas, identificand pe rand toate atuurile ce pot transforma proiectul intr-unul de impact, cu rezultatele scontate.

Din PORTOFOLIUL de WEBDESIGN…

PROMOVARE ONLINE

 
2848
 

Fie ca derulam campanii online targetate pe site-uri de interes, pentru notoriEtate sau crestErea vanzarilor, fie ca utilizam instrumente social-media sau campanii utilizand cuvinte cheie, totdeauna ne raportam la obiectivele pe care trebuie sa le atingem si incercam sa le depasim!

 
3776
Dezvoltarea online-ului a dus la crestarea bugetelor dedicate campaniilor digitale, astfel incat in acest moment  putem realiza promovarea de produse si servicii utilizand exclusiv site-uri specializate, cu statistici de trafic si audienta certificate, conducand la masurabilitatea rezultatelor planificate.

Utilizarea Google AdWords – promovarea in motorul de cautare Google prin intermediul cuvintelor cheie –  de catre companiile romanesti a crescut exponential in ultimii ani, conducand la derularea unor afaceri profitabile de catre companiile ce au ales si acest canal de vanzare.

Prin promovarea PPC (Pay Per Click), cream strategii pentru o expunere substantiala in Google.

3777
Daca utlizand Social Media intelegem ca serviciile si produsele sunt mai aproape ca oricand de consumatori, atunci intelegem si explozia utilizarii acestor medii online in promovarea companiilor.

Facebook Ads, unul din instrumentele cele mai facil de utilizate in marketingul virtual, cu rezultate vizibile pe termen scurt, este optiunea numarul 1 atunci cand vine vorba de anuntarea unor evenimente, lansarea de noi servicii si produse sau extinderea pe noi piete.

Cu servicii de configurare a campaniilor Google AdWords sau Facebook ADS  si administrare a bugetelor de promovare, targetarea si monitorizarea continua a rezultatelor, vom gasi impreuna calea spre crestarea vanzarilor!

Promovare in Stiri.Botosani.Ro

 
28483785
 

www.Stiri.Botosani.ro  : Te informeaza Zi de Zi, Ora de Ora!
Depaseste granitele informatiei clasice, oferind cititorului o alta viziune asupra rolului pe care il are mass-media locala

cu continut de calitate si diversificat, ce cuprinde si:

3789
www.Stiri.Botosani.ro/Botosani

Informatii actualizate din si despre Judetul Botosani – personalitati, istorie, date statistice, informatii utile

3790
www.Stiri.Botosani.Ro/Anunturi/

Site cu anunturi din Botosani, actualizat cu cele mai noi anunturi din toate domeniile, cu facilitatile unui adevarat portal de anunturi din cele mai diverse domenii si optiuni multiple de personalizare si notificare

3791
www.Stiri.Botosani.Ro/Live/

Evenimente transmise in direct pe internet !

L!VE Botosani.ro reprezinta un canal unic de comunicare media care da posibilitatea oamenilor aflati la distanta, sa fie prezenti la evenimentele ce au loc in Botosani

 

Oferta de promovare pe portalul Stiri.Botosani.Ro cuprinde afisarea de bannere de diverse dimensiuni, ale caror tarife difera in functie de amplasare, dimensiune, perioada contractuala precum si publicarea de comunicate de presa, advertoriale (stiri publicitare) sau anunturi.

 

Cifrele de trafic si statisticile referitoare la vizitatori, vizite si numar de afisari insotite de alti indicatori specifici analizelor de trafic online pot fi disponibile prin intermediul T5.ro sau Google Analytics (la cerere).

 

Portalul Stiri.Botosani.Ro este optimizat pentru accesul de pe terminalele mobile, utilizand o platforma responsive – adaptand continutul si afisarea reclamelor la orice tip de dispozitiv mobil – smartphone, tableta, indiferent de producator sau dezvoltator – Apple, iOS sau Windows.

Pentru contractarea de spatiu publicitar pe Stiri.Botosani.Ro va rugam sa va adresati Departamentului Comercial:

Persoană de contact: Ionut Iosub

Telefon: 0725.559599
Email: vanzari@webemotion.ro